Inloggen / Registreren
Toggle navigation
Kwalificaties
Keuzedelen
Instellingsexamens
MBO-certificaten
Examenleveranciers
Valideringsverantwoording
Contact
Examenleveranciers
Boom beroepsonderwijs (voorheen Edu’Actief)
BSL Media & Learning (voorheen Dentallect)
Bureau ICE
Cambridge English
Codename Future
Concreet Onderwijsproducten
Consortium Beroepsonderwijs
Coöperatie Examens MBO
ESM
ESS examenservices
Exa.men BV
Exallent
Examencentrum MAC
Examengroep (Educatieve Examengroep)
Examenservice MEI
Examenwerk
Expertisecentrum Meubel
Groene Norm
KWC-uv
Litop B.V.
Mister Dutch B.V.
Noordhoff b.v.
Pearson
Prove2Move
Savantis
STeAG
StECI
Stem
Stichting Duits in de Beroepscontext
Stichting Examenplatform Entree
Stichting Examenplatform UV
Stichting Onderwijs en Examinering Specialistisch Vakmanschap
Stichting Praktijkleren
Stichting Vakbekwaamheid Horeca
SVPB
TCI
Technicom
TOSA
Uitgeverij Deviant
VAPRO
Met of zonder certificering
Met certificering
Zonder certificering
Examenwerk
Structuurbaan 2
3439 MB Nieuwegein
Telefoon: 030-6087979
examenwerk.nl
Gecertificeerd tot 31 december 2027.
Kwalificaties
1e Medewerker fastservice
Allround hospitality medewerker
Allround medewerker facilitaire dienstverlening
Assistent dienstverlening en zorg
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Boulanger
Facilitair leidinggevende
Gastheer/-vrouw
Gastronoom/sommelier
Gespecialiseerd kok
Helpende Zorg en Welzijn
Helpende Zorg en Welzijn
Kok
Leidinggevende bakkerij
Leidinggevende bakkerij
Leidinggevende bediening
Leidinggevende international hospitality
Leidinggevende keuken
Leidinggevende leisure & hospitality
Leidinggevende leisure & hospitality
Leidinggevende travel & hospitality
Leidinggevende travel & hospitality
Luchtvaartdienstverlener
Luchtvaartdienstverlener
Manager/bedrijfsleider fastservice
Manager/ondernemer horeca
Medewerker facilitaire dienstverlening
Medewerker facilitaire dienstverlening
Medewerker fastservice
Medewerker sport en recreatie
Medewerker sport en recreatie
Meewerkend horeca ondernemer
Ondernemer bakkerij
Patissier
Patissier
Uitvoerend bakker
Uitvoerend bakker
Zelfstandig medewerker leisure & hospitality
Zelfstandig medewerker leisure & hospitality
Zelfstandig medewerker travel & hospitality
Zelfstandig medewerker travel & hospitality
Zelfstandig werkend bakker
Zelfstandig werkend bakker
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw
Zelfstandig werkend kok
Keuzedelen
Assisteren bij Facilitaire Diensten
Assisteren bij Sport en Recreatie
Aziatische keuken
Basismanagement
Belevingsgericht werken
Bereiden van eenvoudige gerechten
Bereidt brood- en banketproducten
Bereidt gerechten
Bierkennis
Calculatie in de schoonmaak
Catering
De gastvrije kok
Digitale vaardigheden basis
Drankenkennis 1, alcoholvrije dranken
Drankenkennis 2, alcoholhoudende dranken
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs
Duits in de beroepscontext A1
Duits in de beroepscontext A2
Duits in de beroepscontext B1
Duits in de beroepscontext B2
Duurzaamheid in het beroep B
Duurzaamheid in het beroep C
Duurzaamheid in het beroep D
Eetcultuur en -wensen
Engels A1/A2 in het beroepsonderwijs
Engels A2/B1
Engels B1/B2
Engels in de beroepscontext A2
Engels in de beroepscontext B1
Engels in de beroepscontext B2
Fooddesign
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs
Frans in de beroepscontext A2
Frans in de beroepscontext B1
Frans in de beroepscontext B2
Gastvrijheid in de zorg
Hospitality/catering
Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit
Internationaal II: werken in het buitenland
Lean en creatief
Leidinggeven
Leisure leefstijlen
Lifeguard
Luchthaven operatie en organisatie
Maritime host
Ondernemend gedrag (geschikt voor niveau 1 en 2)
Ondernemend gedrag (geschikt voor niveau 3 en 4)
Ondernemend vakmanschap, geschikt voor niveau 3 en 4
Ondernemerschap mbo
Organisatie interne evenementen
Oriëntatie op ondernemerschap
Outdoor activiteiten
Praktijkonderzoek
Praktijkopleider
Regionale specialiteiten en producten
Rekenen in de beroepspraktijk
Show en entertainment voor de recreatiebranche
Solliciteren
Spaans A1/A2 in het beroepsonderwijs
Spaans A2/B1 in het beroepsonderwijs
Spaans B1/B2 in het beroepsonderwijs
Spaans in de beroepscontext A2
Spaans in de beroepscontext B1
Spaans in de beroepscontext B2
Sportspecialisatie basis nr. 1
Sportspecialisatie basis nr. 2
Standplaatshost(ess)
Streekproducten
Streekproducten bakkerij
Topservice
Van grond tot mond verdieping
Verdieping bakkerijgrondstoffen
Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken (geschikt voor niveau 2)
Voeding & hospitality in zorg en welzijn
Voedingsleer
Voedingsleer, gevorderd
Voorbereiding hbo
Wijnkennis 1
Wijnkennis 2
Zakenreizen